Best Friends

107635-125

Dom här två har visst mycket att ta igen. Men visst är det kul att de dem tillsammans igen , även om dom kanske gjorde sig bättre som fiender så var dom ändå rätt sköna när dom var tillsammas och körde sin grej. Värsta Vi-två-mot-världen-paret. Kanske Paris kan lära sig något av Nicole, eller har Paris redan gjort inverkan? Inte riktigt lika fab längre, men vem behöver Rachel Zoe när man har Paris?

Dr. Hauschka

Ansiktsolja

Det här är den bästa ansiktsprodukten jag nånsin haft. Den här ansiktsoljan från Dr. Hauschka är hur bra som helst. För dig med fet och oren hy ger den balans till huden och reducerar orenheter. För mig gav den resultat på bara en vecka.

Haha, jag låter ju som en hudterapeut, men jag måste bara rekommendera den!

Förrästen så började jag, Nora och resten av frisörsponsor gruppen (som Nora skrev om tidigare) att sälja lotter idag. Vi har redan fått in över hundra kronor. Per, vår lärare vann ju såklart de eftertraktade Kérasteprodukterna, vad tur man kan ha då!

Jag får se om jag vinner något på min lott imorgon, jag har kanske lika mycket tur som Per!

/Lisa ♥

En helt vanlig måndag

jagjag ute

Till vänster

Jeans Cheap Monday (Skyscraper)
Vitt ribbat linne HM
Skärp Second hand

Till Höger

Svart skepparkavaj HM
Svart väska Second hand
Halsduk Mammas gamla
Bruna boots Vagabond
Stickade vantar Mormors verk
Jeans Cheap Monday (Skyscraper)

/Lisa ♥


Kärlek vid första ögonkastet

Jag är kär! Jag var på stan och satt och fikade, då han kom in. Han var som en uppenbarelse. Jag ska försöka att beskriva honom så bra som möjligt, om jag ändå hade haft en kamera i väskan.

Han hade ett par gråsvarta stuprörsjeans från Lee. Ett par vita tjocksockar som skymtade under de snyggt slitna bruna bootsen. I hällorna på jeansen hade han ett smalt, brunt skärp, antagligen second hand. Upptill hade han ett vitt linne och en kort, svart, skinnjacka i bikermodell. På huvudet hade han en stickad militärgrön mössa, och över axeln bar han en vit tygkasse, med urtvättat tryck.

I mina ögon var han helt perfekt!

/Lisa ♥

Den lilla vita

outfit

Skjorta HM
Halsband Asos
Skor Vagabond
Leggings Asos
Kuvertväska Asos
Linne Cheap Monday


Jag älskar den här frackinspirerande skjortan från HM, som just nu hänger i min garderob. Tillsammans med svarta leggings som påminner om balettleggings med hål för hälarna blir det en helt annan känsla till skorna. Pricken över i är det lilla silver Bambihalsbandet, ååh vad jag älskar Bambi!

Så här skulle jag gärna gå klädd, det enda jag skulle ändra på är det vita bandet i midjan som följer med. Jag skulle byta ut det mot ett annat band eller ett skärp.

/Lisa ♥

Nyårsoutfit 2007

Skulle detta kanske kunna vara ett alternativ för nyår? Färgen på klänningen är så himla fin och skinnjackan ger looken lite attityd, jag skulle inte ha något imot att inviga 2007 klädd så här.

Nyårsoutfit
Halsband Asos
Klänning Vero Moda
Skor Skopunkten
Skinnjacka Only (Vero moda)
Kuvertväska Asos

/Nora ♥

Outfit

Har just lagt ut en outfit på Lisa på outfits.se, under namnet aife såklart :) på typ 5 min är det 36 st. (!) som har röstat, GÖR DET NI OCKSÅ ! RÖSTARÖSTARÖSTA!!

 / Nora♥


Alla med små fötter!


Hade man fötter som skulle passa i dessa  36, så skulle iallafall jag slå till direkt!

Svävar på rosa moln...

Just nu svävar jag är rosa moln! Mina ankelboots, som tyvärr inte riktigt är i min prisklass ute i butik, ligger ute på Tradera för ett mycket tilltalande pris ! Tänker inte tala om vilka det är fören det är klart (Hoppas, hoppas, hoppas att dom blir mina!) , jag vill inte ha några konkurrenter ;)

Återkommer om mera!

Imorgon blir det Tema "Nobelfest" efter skolan. Vi ska nämligen gå till stans frisörer och fråga om sponsring till priser till lotter som vi ska sälja för att få in pengar till Nobel. Skulle inte sitta fel om några frisörschampon skulle stå i mitt badrumssåp, men nu ska jag inte ta fram min giriga sida mitt i allt rosa skimmer. 

Apropå Nobel , så har jag fortfarande inte en aning om vad det ska bli för klänning. Inspirationen ligger verkligen på noll. Men jag tog fram bilder på olika favoriter, och mariotet av dem var av lätt ballongmodell(Även A-linje), tuptopp, och någon form av rosett, så nu vet jag ju på ett ungefär. Blir det kris kanske jag beställer någon av godingarna från Asos. Färgen därimot, är en anna historia. I vanliga fall hade någon nyans av röd varit självklart för mig , men eftersom kalaset är så nära jul är jag rädd att det är många som kommer att ha det.Förslag?



1. Asos
2. Oskar de la Renta
3. Chloé
4.Asos
5. Asos

/ Nora ♥

Vad vore en bal på slottet...


...alldeles, alldeles underbar! Särskilt med de här skorna från Vagabond.
För 700 kr får jag mina drömskor, som jag vill ha på Nobelmiddagen. Vem kan motstå det guld och svart randiga fodret och det mörka träet på platån och klacken? De är lika bekväma att gå i som de är attraktiva.

Vagabond


/Lisa ♥

Lista

Vill ha mest just nu.
Skor
: Dom underbara slitet blåa ankelbootsen  på crispin
Klänning: En klänning till Nobelfesten som går av stapeln om några veckor. Söker ispiration för att sedan sy.
Jeans: Älskar Acnes stilrena design, men dom passar tyvärr inte så bra på mig.
Sjal:Röda Korset forever. Just en en mönstrad Pucci-inspirerad.

Ett eller annat..
Chloé / Celine
: Chloé.
Fendi B-bag / Fendi spy: Fendi spy
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Christian Louboutin.
Latte / Cappucino: Latte, men helst en chailatte på Waynes...
Coca Cola / Pepsi: Trocadero
Paris / Nicole: ha, lätt , Nicole!
OC / Beverly Hills 90210: Beverly, klassikern...
Puss / Kram: Kram
Pastasallad / Kycklingsallad:En pastasallad med kyckling tack!
Fläkt / Solfjäder: Solfjäder, det blir inget annat av.

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? Nej , men att jag har haft andras egenskaper.
Gjort bort dig för den du höll kär? har jag säkert , men det var länge sedan jag var det.
Snubblat runt i dina klackar? Nepp, faksikt inte, har ju tränat i pauserna på top model sen det började för ett par år sedan. ..
Varit avundsjuk på någon? Joo, jag har ju dock det.
Hatat någon? Haha, sällan! Klart att jag har!

Wrong way, Vouge

107635-96
bild: mimotyle

Uscha ! Vad har hänt här? Att Paris Hilton inte passade in på hyllade Vouges omslag är en självklarhet , hur hon sedan är "klädd"  är i min synvinkel ett fiasko. Ingen utstrålning, ingen stil ,  äh, gå och lägg dig. 

En klar miss av Vouge att bjuda in Miss Hilton enligt mig, vad tycker ni? Hiss eller diss?


Uppd. 19.19 17/ 11
Läste nyss söta Rar`s blogg och såg att hon också också hade bloggat om Vouge och Paris Hilton och jag ville bara tillägga att vi inte försöker vara några Rar-kopior, även om bloggen är utav en favvis, utan jag gjorde faktiskt detta inlägg en timme före ! :)

/ Nora♥

Efterlyses!


Nu är den iaf min. Den underbara, svarta, fina,  V&R trenchen.  34:an var verkligen perfekt! Kommer med bilder på den sedan. Jag känner mig så fin i den !

 Är det någon som vet vart man kan köpa kinaskor på nätet? Jag vet att zoovillage hade förut men inte längre. Eller någon som har ett par i garderoben som ligger och skräpar och skulle vilja sälja? :)

Har ni föresten sett att i shoppen på H&M:s hemsida  kan man göra en önskelisa av allt man vill ha ? Kul är det iaf och "låtsatsshoppa" !


// Nora ♥

[email protected]

Nu har vi änligen skaffat en mailadess till bloggen , så det är bara att skicka iväg ett mail om det är något ! :)

[email protected]

/ Nora


Snowboardåkning

Då var det dags för första åket för i år med snowboarden. Längtat i ett år nu! Iklädd mina svarta täckbyxor från Burton med gråa detaljer och mina nya Warp jacka. Vädret är väl inte det bästa med snöblandat regn, men det kommer säkert att bli hur kul som helst.

Warpjacka

/Lisa

Dissad för det underbara.

Nu är det ändrade planer ! Jackan som jag bloggade om , är dissad. Var ju på Viktor&Rolf idag ,måste säga att jag blev en liten aning besviken. Den underbara hallonröda kjolen hade dom inte fått in och inte Lisas blus heller.

Men å andra sidan , trechcoaten , som jag hade bestämt att jag inte ens skulle testa för att jag tyckte att den hade hypas för mycket, vart jag helt kär i. Berusande, sprittande , kittlande kär i. Underbar , var det korrekta ordet. Dock fanns den inte kvar i min storlek 36 ,men jag har bokat, som dom så fint sa det, det som hängde i skyltfönstret ( fast en 34 ) så det ska dit och testas på måndag.

Åherregud, just nu är jag helt chockad. Vickis ringde och sa att jag skuee söka på blocket efter Viktor & Rolf , och vad är det som kommer upp om inte min trechcoat?! FÖR 3000 KRONOR! Visst , jag fattade att folk skulle köpa bara för att sälja vidare, men detta är ju helt sjukt !  Men det är ju bra för mig som på måndag har en trechcoat i min ägo ;)
Wiiie..!

Lägg märke till att jag var med i Aftonbladet idag angående att jag stod näst först i kö till Viktor&Rolf kollektionen. Ingen bild med det stod vad varför jag var där och vad det var jag tyckte om med Vikor&Rolfs Design! :)

/ Nora


Lite av allt.

107635-81

Detta vart min slutliga outfit till släktkortet som Mormor ska gå i 75-års present.
Väskan är från sydafrika, halsbandet från Tjallamalla, tighsen och det vita ribbade linnet från H&M och kjolen är från Erikshjälpen. Men jag sydde om den lite under min och Noras Sydag. Jag la upp den lite och sydde en den.  Att sy in den var inte det lättaste kan jag säga, för att fodret krånglade hela tiden ! Men jag blev iallafall väldigt nörd med resultatet.

/ Lisa


Jag har ju min svarta skepparkavaj som jag köpte förra året att ha i vinter. Jag kände mig så otrolig fin iden när jag just hade köpt den! Men nu känns det ju dock inte lika kul längre när var och varann fjortis har en.
Därför tror jag att denna ska få bli mitt nästa köp. Ungefär samma modell som den svarta  men att den har färg gör ju enorm skillad!  Jag ahr alltid avrit en motståndare till Lila, men denna kunde jag dock inte stå imot.

107635-80
På sydagen som Lisa nämde sydde jag på min solgula klänning som jag köpt på myrorna, 60 kr. Det fick bli lite kortare och ballongmodell. Den blir helt perfekt till våren med tights under och som en finklänning på sommaren!

Häromdagen, som nämt, var vi på värsta secondhand rundan. Det vart klänningen, en kofta , ett par solglasögon , ett par pumps en borsch i form av ett guldhjärta.  Kostade bara40 kr och det var äkta guld ! Fanns en liten stämpel innuti. Är otroligt nöjd över vad jag hittade i lilla Sundsvall! 

Men nu blir det susseluss, måste ju vara pigg To The Big Day tomorrow. Viktor & Rolf. Hjärtbroschen passar perfekt!

/ Nora


UTMANING!

Ny utmaning!

Eftersom vi är sådana suckers för secondhand så som många andra , så startar vi en utmaning som vi hoppas ska falla dom flesta i smaken. Visa ditt bästa secondhandfynd ! Det kan vara det mest användbara , det finaste ,det billigaste, det du helt enkelt tycker bäst om! Meddela oss om ni har varit emd i utmaningen , vi är nyfikna! 

 
107635-78

Skinnväska frå myrorna, 30 kr.
"Den är otroligt rymlig som snygg , presic i min smak. Ett relativt nytt köp, men jag har redan använt den jättemycket!" / Lisa

Guldfärgad kuvertväska, second hand. 45 kr.
"Detta är verkligen den ultimata partyväskan och piffar till den tråkigase outfit! Jag vart så himla glad när jag hittade den , på en secondhand i Majorna, Gbg för det mycket tilltalande priset!" / Nora
 

Så nu utmanar vi er alla , visa ditt bästa second hand köp!


Lyckad shopping

Cheap monday skyscraperCheap monday skyscraper

Jag har blivit en stolt ägare av ett par Cheap Monday Skyscraper!

När jag var i Östersund gick jag in i en butik där de bland annat säljer Cheap Monday. Jag hade inte förväntat mig att just de jeansen skulle finnas, men de låg där som om de väntade på mig.  Jag har letat de här jeansen överallt. Ingen hemsida tycks ha dem. Enda sedan Sara var här och hade sånna ville jag ha likadana. Nu har jag dem! De passar till nästan allt, t.ex. till min smårandiga blus.
 
Det var riktigt bra shopping i Östersund måste jag säga.  Jag köpte också det eftertraktade Mavala Mexico nr. 30, en svart enkel t-shirt från Cheap Monday och två par trosor.

Nu när jag har mina drömjeans (efter Filippa K då) är jag väldigt nöjd!

Cheap monday skyscraper

Cheap monday skyscraper

Världens vackraste kvinnor

Vi antog Tereze´s utmaning att lista världens tio vackraste kvinnor., när kommer våran lista!








1.
Elsa Hosk
 2. Mona Johannesson
 3. Marilyn Monroe
 4. Emmy Rossum
 5. Mischa Barton
 6. Lily Cole
 7. Lindsay Lohan
 8. Kirsten Dunst
 9. Nicole Kidman
10. Ashley Olsen

Cool kille

Vill tipsa om denna blogg. En kille som skriver om mode och stil ochh han har verkligen koll !

Nicole Riche & Lindsay Lohan

107635-58
  Bild: People    

Samma stylist, samma topp.

 Lindsay har valt att tona ner den välvårdande looken lite som tröjan ger med en skinnjacka  och en slarvig snodd , medans Nicole lyfter fram den genom sitt enkelt raka hår och den förstärker färgen med dom röda skorna.

Vem tycker ni klär sig bäst i den ?

Nobelklänning

Theodora RichardsMary-Kate Olsen


En blandning av dessa två skulle vara helt perfekt! Snart får jag sätta mamma i arbete för att sy min drömklänning. Mycket jobb, men hon tycker att det ska bli roligt, säger hon iaf.

Om jag är snäll får jag kanske låna Noras guld kuvertväska till som Theodora har matchat. Fast det är lika snyggt med svart som Mary-Kate.

Damernas värld

Damernas värld

Det senaste numret av Damernas värld har jag längtat efter. Det finns ofta väldigt snygga kläder och nu är det extra bra eftersom att allt är under tusen. Det är jättebra med tanke på att min ekonomi inte tillåter något annat.

Imorgon ska jag och alla mina kusiner knäppa kort utomhus, som vi ska ge mormor i 75 års present. Ingen aning vad jag ska ha på mig. Jeans, tights, kjol, vad är snyggast? Några förlag?

RSS 2.0