Plus att hon hade fin frisyr också...

Finns det något mer jag älskar än trevlig personal? Som när jag och Lisa var på Zara,såg jag att det var en av personalen som hade en sådan tröja på sig som jag har på bilden tre inlägg neråt på mig, och jag tyckte att den var så fin, så jag frågade om den var därifrån och om den fanns kvar. Hon visste inte om det fanns någon, men istället för att bara skita i det,och säga, nej jag vet inte, tror inte det ( som man har varit med om såååå många gånger på H&M) så gick hon först och letade på lagret och frågade alla i personalen. Hon gick och kollade på provade grejer och sånt också, eller om någon hade hängt den fel. Tillslut hittade hon den iallafall.

Men är inte sånt underbart? Allt så sån servis på en sån stor butik, med en massa kunder.(Plus att det var under rean) Man blir ganska trött på personalen på H&M te x. Där kan man fråga om kanske en tröja, om den finns i en annan storlek, eller om dom kommer få in fler. Det ändå svaret jag (oftas) får är, jag vet inte, kanske. Men kan du inte kolla då? Men det är nog bara om som hänger ute. Man tappar lixom suget.  Är det så på H&M där ni bor också, eller är det bara vi i Sundsvall som är olycksdrabbade? 

/ Nora♥

Kommentarer
Postat av: Lisa

mhm..!

Postat av: Madeleine

En sån´go tjej! Att hon letade så mkt! Jag håller helt med om H&M,i Helsingborg så "hänger redan allt framme" och " jag vet faktiskt inte om/när det kommer in för vi har så många leveranser" Ja men tjena då, är det inte en del av ditt jobb, eh typ servicebiten? Det börjar bli ganska boring....

2007-01-13 @ 11:23:47
URL: http://www.lalein.blogg.se
Postat av: johanna

Precis..

2007-01-13 @ 12:36:37
URL: http://johannasmodeblogg.blogg.se
Postat av: sarah

h&m vet jag inte men personalen på gina tricot i Täby är sjukt otrevlig. säger typ inte ens hej eller har ögonkantakt med en när man går fram till kassan för att betala. helt sjukt. själv jobbbar jag på pressbyrån och för mig är det en självklarhet att vara trevlig och glad mot kunderna :)

2007-01-13 @ 12:39:33
URL: http://ljuvligt.blogg.se
Postat av: anna

jo, så ska personal vara..! Sällan H&M personalen är otrevliga!

2007-01-13 @ 12:40:50
URL: http://anniih.blogg.se
Postat av: Anna

Ja den var ännu godare idag än igår - hade i lite russin o så med. Kram!

2007-01-13 @ 15:50:42
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: clara

gah.HM skiter totalt i sina kunder. De är alltid sjukt otrevliga. Det funkar såklart för att de är ett sådant stort märke. folk handlar av dem oavsett hur dryga de är, tyvärr. Urs de borde skärpa sig!

gillar bloggen btw..

2007-01-13 @ 17:01:50
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Nora

Anna: Lät gott, mpste testa. För min del blev det en hallonsmoothie imorse! :)
Clara: tack för den fina komplimangen, din är inte alls dum den heller! ;)
Alla: Ja,det är verkligen sjukt tråkigt när personalen är sur och otrevligt. Det ingår ju i deras jobb att hjälpa kunderna! Sedan förlorar dom så mkt på det själv också, man har lixom ingen lust att gå tillbaka. Det var en butik här i Sundsvall som fick stänga igen för ett tag sen, och där kan man verkligen säga att det var otrevlig personal! Kan det kanske ha ett finger i spelet? Definitivt!

2007-01-14 @ 15:21:16
URL: http://aife.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback