Nu är tovorna nästan borta

107635-1606
107635-1616

Jag tänkte att jag skulle lägga ut de här bilderna för att ni skulle få se mitt nya hår, men sedan insåg jag att jag det såg man i förra inlägget. Fast sedan tyckte jag synd om bilderna så jag laddade upp dem iallafall. Förövrigt har jag insett att mina armar är som kakdeg och att det kanske skulle vara bra med lite musker. För sådant ska tydligen vara bra. Vill ni nå mig så vet ni vart jag hänger, på gymmet. Längst in bland de tunga grejerna nivet.

Puss bebisar!
Nora

Kommentarer
Postat av: anna

Min arm är tarsig. Värre.

Postat av: O R A N G E

svar: jag är ingen mode bloggare:( jag e orange bloggare, fråga brun får du höra nora=)

2008-02-24 @ 23:01:45
URL: http://orangeapelsin.webblogg.se
Postat av: SANDRA

jättefint hår :)

2008-02-24 @ 23:17:42
URL: http://eyeliner.tjejsajten.se
Postat av: Lisa

asnajs!

2008-02-25 @ 12:10:38
URL: http://aife.webblog.se
Postat av: O R A N GE

vad är felet på mina blickar och fint hår. och just det... du är redan musklig;)

2008-02-25 @ 14:42:50
URL: http://orangeapelsin.webblogg.se
Postat av: Lollo

Vilken
tur. Jag tycker att vårens produkter har fallit mig väl i smaken. Bland anant hittade jag ett par spräckliga grå/rosa tights. Det var lite Lollo över det hela, och om du säger att det personliga är modet i vår så är ju saken biff. Annars är det som du säger, man klär sig i det man själv gillar. Men jag är grymt inspirerad av ert klädintresse, vet Era lärare om detta? Det är ju en grym hobby, borde betygsättas - och då med högsta betyg. Haha, för tänk om Kläder skulle vara ett ämne i skolan - då skulle ni jubla va? :)

Jag tror inte att lärarna på Höglunda har lärt sig så mycket vett sedan jag själv gick ut. Då hade vi samma problem, tre-fyra prov på en vecka, ja det fanns ett provschema, trots detta klumpades allt ihop. Nä, det var inge vidare. Hur går det med SO:n då och hur är den där nya SO-läraren??

För mig och studierna går det bra, ska snart på praktik och är ju tillbaka här i stan faktiskt. Dock sökte jag mimer eller prolympia, tänkte att det kunde vara roligt med en friskola. Så Höglunda blev mitt sista alternativ, kanske dumt, för det skulle vara roligt att träffa er igen. Vi får se vad som händer.

Oj vad långt det blev =O

2008-02-25 @ 21:50:33
URL: http://historylollo.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback